Sunday, 16 April 2017

APA ITU KD SPEECHLESS SCENT


KD SPEECHLESS SCENT adalah HARUMAN yang diasaskan daripada tumbuhan dan ekstrak alami. KD Speechless Scent dihasilkan sebagai alternatif untuk kaum muslimah memakai haruman yang tidak semerbak.

APAKAH KELEBIHAN KD SPEECHLESS SCENT SELAIN SEBAGAI HARUMAN

1.  Mengurangkan/Meredakan Tangisan Bayi/Anak
KD Speechless Scent digunakan ramai ibu bapa untuk mengurangkan/meredakan tangisan bayi/anak. Kebiasaannya anak-anak kecil yang menangis atau meragam, akan reda tangisannya dan kembali normal setelah 3 ke 5 minit dicalit KD Speechless Scent. INSYAALLAH. Hanya perlu calet di nadi sambil solawat.


2.  Anak Sukar Tidur Awal
Dicadangkan calet KD Speechless Scent di kening anak/sesiapa saja yang sukar tidur. INSYAALLAH sekejap saja mereka akan lena.


3. Anak Selalu Selesema
KD Speechless Scent pengganti ubat selesema/minyak urutan. Caletkan KD Speechless Scent  di hidung dan dada depan dan belakang anak-anak yang selesema INSYAALLAH mereka akan cepat sembuh. Jika batuk, kegatalan akan hilang bila disapu di dada dan leher. INSYAALLAH.


4. Membantu Kes Bayi Kuning 
KD perlu dicampurkan dalam air mandian dan diramas agar sebati dan dijadikan mandian bayi kuning. Ianya dapat menurunkan bacaan kekuningan bayi. INSYAALLAH.


5. Anak Degil 
KD Speechless Scent digunakan kepada anak-anak yang degil/melawan cakap ibu bapa atau guru. ALHAMDULILLAH, hanya dengan caletkan KD Speechless Scent di mana-mana bahagian tubuh/pakaian, tindak balas mereka berubah dan dapat dikawal dan dinasihati. Jika anak-anak itu mengamalkan pemakaian KD Speechless Scent dan menghidunya apabila perasaan mereka mulai terganggu, INSYAALLAH mereka dapat mengawal emosi amarah.


6. Mengawal Sikap Baran Suami/Isteri
Ramai isteri yang mencalet ke tubuh suami yang baran. Ada juga suami yang mencalet ke tubuh isteri untuk mengawal sikap baran sesama mereka. Ada kes digunakan sebagai pelincir sewaktu hubungan kelamin. Dan ianya amat berbeza jika tidak menggunakan KD Speechless Scent .


7. Meredakan Sakit/Bengkak
KD Speechless Scent  digunakan sebagai sapuan kes bengkak akibat jatuh, tiroid, bengkak gusi dan sebagai pengganti paracetemol. KD Speechless Scent juga sebagai 'minyak angin' untuk melegakan kesakitan perut, sakit gigi dan sebagainya.


8. Masalah Berdengkur
Masukkan KD Speechless Scent ke dalam rongga hidung, INSYAALLAH menurunkan kadar bunyi dengkur.


9. Meningkatkan Keyakinan Diri
Kebanyakan pelajar yang selalu lemah dan kurang minat belajar, akan bertambah positif setelah menggunakan KD sebagai pewangi harian. KD juga sering digunakan oleh mereka yang sering berurusan dengan orang ramai agar memberi keyakinan dan situasi tegang dapat dipositifkan. Kadang-kadang suasana tegang di pejabat menyebabkan perbalahan dan sebagainya. INSYAALLAH dengan caletan KD suasana kembali tenang.


10. Merawat Sihir
KD Speechless Scent  juga tanpa disedari telah membantu kes GANGGUAN SIHIR/ SAKA.  KD Speechless Scent bukan merawat 100%, cuma membantu sedikit gangguan yang ada. Ada kes peniaga disihir, peniaga itu memakai KD Speechless Scent INSYAALLAH perniagaan mereka kembali pulih. Ada juga menggunakan di rumah dan menggunakan spray Aura KD untuk menyembur kawasan sekeliling. Aura KD ada ketika harum dan ada ketika bertukar bau. Wallahu a'lam.<< CADANGAN PENGGUNAAN KD SPEECHLESS SCENT>>
Ambil beberapa titik KD Speechless Scent dan calet di nadi tangan, telinga, ubun-ubun.
Boleh dicampur beberpa titik ke dalam air mandian dan bilaslah badan tanpa perlu mengelap kering. Iringi dengan solawat salam.


*****
Kita berusaha, sesungguhnya yang menyembuh itu hanya ALLAH SWT. 

No comments:

Post a Comment